Comparteix:

Em plau presentar-vos el nou portal web del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, que hem creat per oferir-vos un millor servei. Els nous temps requereixen canviar la manera com gestionem la informació i això ens obliga a renovar-nos, per això, amb molt de gust us animem a que exploreu, descobriu i ens feu arribar la vostra opinió sobre la nova web.

Què hi trobareu? El nou portal centralitzarà els serveis que oferim als col·legiats, agilitzarà la realització dels tràmits, oferirà informació del sector i donarà a conèixer totes les activitats que duu a terme la institució. Tot plegat, amb un disseny més intuïtiu e innovador que l’anterior.

A més, també estreno aquesta secció, on periòdicament aniré publicant anàlisis sobre l’actualitat del sector, que cada dia va més de pressa, però que precisament per això ens obliga, de tant en tant, a parar i a reflexionar. Tot i així, la nostra voluntat és que els protagonistes d’aquest nou espai sigueu vosaltres i per això incorporem més canals de comunicació per facilitar el contacte entre el col·legi i els metges. La nostra voluntat és comunicar més i millor, que feu la web vostra i us hi sentiu com a casa. Esperem que us agradi!Dr. Fernando Vizcarro
President del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona

Cercar