El Consell d'Administració de la mutualitat dels metges està pendent de l'evolució de la situació, amb l'objectiu de prendre les mesures adequades i oferir noves solucions en funció del moment. De manera urgent, Mutual Mèdica ha decidit donar suport als metges que treballen per compte propi i que han optat per l'assegurança MEL, alternatiu a autònoms, davant la dificultat d'exercir la seva professió amb normalitat en aquesta crítica conjuntura provocada pel virus SARS-CoV2 .

 La mesura adoptada es detalla a continuació:

1) Els metges que ho sol·licitin NO PAGARAN primes FINS JULIOL, és a dir, que podran diferir el pagament dels rebuts dels mesos d'abril, maig i juny.

2) Al juliol s'iniciarà el cobrament dels rebuts de l'assegurança MEL amb normalitat i durant dos mesos cobraran un sol rebut per mes.

3) Es dóna un temps prudencial perquè la professió mèdica torni a la normalitat. Al setembre, octubre i novembre s'iniciarà el cobrament dels rebuts endarrerits, amb el que, en aquests tres mesos, passaran dos rebuts.

D'aquesta manera, volen donar suport als mutualistes amb l'alternativa a autònoms que estiguin experimentant una pèrdua d'ingressos important per la situació actual.

Durant aquest temps seguiran cobrint al professional davant d'una situació de baixa laboral o quarantena. L'assegurança MEL protegeix davant els imprevistos, també en aquests moments excepcionals, ia més garanteix un capital per a la seva jubilació. També recorda que en el cas de donar-se de baixa no estaria cobert i, a més, perdria els drets adquirits en determinades cobertures.

Pot consultar tot el que tu mutualitat està fent per tu davant el COVID-19 en aquest enllaç. També responen a les teves preguntes més freqüents (FAQs) sobre això.

Si està interessat en acollir-te a aquesta mesura, pot sol·licitar-la des del 24 de març fins l'1 d'abril a través dels següents canals:

Els metges amb l'assegurança MEL rebran una newsletter a l'adreça de correu electrònic que consta a la base de dades, en la qual es detallarà com sol·licitar l'aplicació d'aquesta mesura en cada cas, de manera senzilla i àgil.
També es podrà realitzar aquesta petició a través de l'adreça de correu electrònic que s'ha habilitat per a això: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant nom, cognoms i DNI / NIF / NIE.