El Plenari del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya (CCMC), en la seva sessió del 20 de gener de 2021, va considerar les al·legacions rebudes en el tràmit d'informació pública del Projecte de modificació del Codi de Deontologia del CCMC, obert mitjançant anunci publicat al DOGC en data 28 d'octubre de 2019.

Atenent a la modificació substancial que, conseqüència de les al·legacions estimades, s'ha introduït en algunes normes del Projecte, i a la introducció d'altres normes de nova redacció, el Plenari del CCMC ha acordat sotmetre a un segon tràmit d'informació pública les normes que suposen un canvi substancial en el Projecte de modificació del Codi de Deontologia del CCMC ja presentat a informació pública.

Des del COMT s'ha enviat a tota la col·legiació un mail amb les instruccions per a poder presentar les esmenes pertinents. Si ets metge o metgessa col·legiat al COMT i NO has rebut el correu, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i et farem arribar tota la informació necessària.

El segon tràmit d’informació pública obert, i que s’ha publicat al DOGC, és d’un mes i finalitza el dia 8 d’agost.