Agenda d'activitats

Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
6
7
8
10
11
12
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
09
Des
Date: 09 Desembre 2019
9 de desembre de 2019190 hores lectives80% On-line i 20% presencial És un curs de molt alt nivell, que es desenvolupa durant deu

Twitter del COMT

Societat

El Col·legi de Metges crea aquest espai per posar al teu abast un conjunt de continguts que, com a ciutadà, poden resultar del teu interès: directori de metges, drets i deures dels pacients, hàbits i costums saludables, notícies relacionades amb la salut pública, documents i tràmits oficials. A més en aquest espai pots conèixer la postura oficial del Col·legi sobre temes d’actualitat o posar-te en contacte amb la Institució.Si vol realitzar una queixa online cliqui aquí .

El Col·legi és l’entitat competent per valorar les actuacions professionals dels seus col·legiats, comprovar que s’adeqüen i compleixen la bona practica mèdica i les obligacions deontològiques de la professió, sancionant, si és el cas, les conductes infractores.

Les queixes i reclamacions per l'actuació professional d'un col·legiat, tant si es presenten per un usuari o per un altre col·legiat, hauran de constar per escrit dirigit a la Junta de Govern del Col·legi, en el que com a mínim, hi constarà:

  1. El nom i cognoms de la persona que formula la queixa o reclamació
  2. El domicili postal a efectes de notificacions, o l'adreça electrònica en el seu cas.
  3. Descripció dels fets, motiu de la queixa i concreció de la petició, amb identificació del col·legiat contra el que es formuli la queixa o reclamació.
  4. La data de l’escrit, i signatura manuscrita o certificat digital de l'interessat que formula la queixa o reclamació.

L'escrit es pot presentar en el Registre General del COMT, a la Via de l'Imperi Romà, 11 bis 43003 Tarragona, personalment, per correu administratiu, o bé, a distància i electrònicament, mitjançant el següent enllaç o omplint el formulari que trobarà més abaix. En tot els casos, ha d'identificar-se la persona que formula la queixa o reclamació. Si té algun dubte:

Email:Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon general d’assistència: 977 232 012

Exposi el motiu de la seva queixa o reclamació i ens posarem en contacte amb vostè.
captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Clàusula informativa sobre protecció de dades

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer titularitat del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, domicili a Via de l'Imperi Romà 11 bis, 43003 Tarragona, tenint implementades les mesures de seguretat establertes en el Reial Decret 1720/2007. Podrà dirigir les seves comunicacions i exercir els drets d'accés, rectificació, canceló i oposició a l'adreça de correu electrònic o bé per correu ordinari dirigit al Col·legi Oficial de Metges de Tarragona, Ref. LOPD, Tarragona, Via de l'Imperi Romà 11 bis, 43003 Tarragona.